HEJSAN!

Vad roligt att du hittade hit! Här har du mig, Marie Therése, en färgstark konstnär, illustratör och grafisk formgivare från Sundsvall.  Jag älskar att klä mig i färgstarka kläder och likaså är min konst, men jag kan ibland fastna helt för det enkla grafiska. 

Konsten har flöjt med mig sedan barnsben och det har varit en stor betydelsefull del av mitt liv: Att få skapa fritt och mycket, hela tiden!

Jag har några konststudier med mig i bagaget. Mina första år var på treåriga estetprogrammet bild och formgivning. Efter det studerade jag på en konstskola i två år, men sen ville jag bredda mina kunskaper och jag hoppade på en två-årig yrkes-högskoleutbildningen Grafisk Design & Kommunikation.  Tog examen sommaren 2015. Mitt mål är att leva på konsten en vacker dag!

Söker du en ambitiös, kreativ illustratör och grafisk formgivare?

Jag kan hjälpa dig med både illustration och formgivning av logotyper, annonser, läromedel, barnböcker, tidningsillustrationer, korsord, filmaffischer, skivomslag, vykort, porträtt, doptavlor, dopkort, bröllopsinbjudningar, visitkort och reklamblad! Bara fantasin sätter gränser!

Jag kan erbjuda dig allt från att göra illustrationer till tidningar, uppslag, omslag, barnböcker, logotyper men även formgivning till bokomslag, förpackningar och mer därtill.  Jag jobbar även för specialbeställningar. Du kanske vill ha en illustration för dina vänners bröllop, födelsedagar, dop som bröllopsmenyer, bröllopsinbjudningar, doptavlor, dopinbjudningar och födelsedagskort. Varför inte överraska någon med en present? Fantasin har inga gränser! Det är bara att prata med mig så kan vi bolla idéer. Du är jätte välkommen!

Eftersom att jag är konstnär i grunden så har jag även tryckt upp lite produkter för att sälja. Just nu säljer jag magneter, vykort och tryckta Grafiska print. Jag har även börjat måla lite på porslin.

Du kan se allt på min hemsidawww.vackerformbutik.se

Gillar du det jag gör? Tveka då inte att höra av dig till mig!

marietherese@vackerform.se

 

VACKER FORM - ILLUSTRATION & DESIGN BY MARIE THERÉSE